Informasjon Desember 2022

  Velkommen til vår lille blogg

  Vi vil takke deg for at du har tatt veien til oss, dette er helt nytt for oss og ønsker å vise hva vi kan tilby. Les videre....

   

  For det første så selger vi parfymeprøver i ulike størrelser, dette er perfekt for deg som ønsker å prøve parfymer uten å loppe deg på store bomkjøp. Vi har lært mye av nettopp dette, derfor har vi håndplukket det vi mener er skikkelig gode produkter. Duft virker forskjellig fra person til person, men her har du mulighet til å prøve hva du vil fra vårt sortiment. Finn størrelsen du ønsker, sjekk våre linker for produktinformasjon etc.

   

  Nettbutikk er helt nytt for oss og det har vært masse å sette seg inn i, vi forbedrer oss litt for hver dag. Vi har EN ambisjon, det er å spre de gode produktene over land og strand, dette er en stor reise og vi ønsker at du skal bli med på denne. Her får du gode råd og tips, så er det noe dere lurer på så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

   

  Her ønsker vi å dele nyheter og hva som foregår fremover, vi nærmer oss årets store høytid og Desember mnd har allerede kommet. Noen tenker hva skal man kjøpe til folk, det er her vi kommer inn i bildet. Her kan vi tilby flotte parfymeprøver du kan dele med venner og bekjente, kanskje du kjenner noen som ønsker seg en flott parfyme men har ikke fått anledning til å kjøpe dette enda.

  TRY BEFORE YOU BUY!

   

  Litt om våre parfymeprodukter, vi fører bla. Designer, Nisje, Damer, Herrer og Unisex, vårt mål er at vi skal ha noe for alle. Vi har delt inn alt i merker og katergorier så det er lett å finne frem de produktene man ønsker.

   

  Atelier Des Ors Pink Me Up Eau De Parfum

  https://dekanten.no/products/atelier-des-ors-pink-me-up-edp?_pos=1&_sid=93bbde04c&_ss=r

  Dette er den siste parfymen fra Atelier Des Ors, der champagne er en del av duftene. Velblandet og lukter fruktige roser. Nydelig parfyme for damene der ute som ønsker høy champageføring.

   

  Vi er åpne for parfymeønsker og ting rundt dette, hvis dere har et spesiellt ønske så vil vi ta med oss det videre.

  Ellers vil jeg takke dere for at du tok deg tiden for å lese igjennom vår lille blogg.

  Ha en nydelig førejulstid!

  Med vennlig hilsen

  Dekanten.no

  Tilbake til bloggen

  Legg igjen en kommentar

  Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.