Om Oss

  Hei og velkommen til Dekanten.no

  Etter et par år med dekantsalg på Finn.no ønsker vi utvide horisonten vår ved å lage en nettbutikk til dere. Her har vi nisjeparfymer og premium designere av ulike slag som passer til de fleste anledninger. Trenger du noen tips så er vi her for å hjelpe det er, bare å ta kontakt med oss så finner vi ut en løsning for deg.

  Dette er en fin måte å teste parfymer på uten å gjøre store bomkjøp, vi har lært mye av dette selv og ønsker at du ikke skal gå i samme fellen som vi gjorde. Vi kan spare deg for mange penger samt du får en unik mulihet til å teste ting som ikke er i vanlige parfymerier.

  Vi mennesker har ulik hud og hvordan ting sitter, på noen sitter det veldig godt mens andre preller dufter av etter kort tid. Når man ønsker seg ny parfyme så vil man ha noe unikt, det er her vi kommer inn i bildet. Vi har gjort masse research og velger kun det beste fra de ulike merkene der ute.

  Her vil vi tilby parfymesamples/dekanter i størrelser 3, 5 og 10ML for både damer, herrer og unisex. Dette er glassflasker med flott kvalitet, alt er testet før vi sender pakken avgårde.

  Når du kjøper parfymerprøver for min. 600,- kr eks. frakt så vil vi alltid legge med en liten bonusgave som en takk fra oss til deg som kunde.

  You´re all amazing - Lets shine together!