Intervju med Kristoffer

    Mitt navn er Kristoffer Máhtte Niillas Lalla Nygård, 25 år og bor i Kautokeino. Parfymer har lenge vært en stor rolle i mitt liv. Jeg kan ikke ha vært mer enn 7-8 år da jeg oppdaga den flotte verden av parfymer, da via familiemedlemmer som kjøpte parfyme til meg da de dro på ferie utenlands. Jeg husker jeg kunne sitte og lukte på korken i timesvis og drømme meg bort i de fantastiske duftene, enten det var min egen parfyme eller den modern hadde i skapet.

    Noe som er så fint med parfymer, eller lukt generelt er det at man kan knytte lukt til et minne. Jeg husker jeg fikk en blå puma parfyme av min kusine da jeg var rundt 9 år gammel, og den brukte jeg nærmest religiøst en periode, jeg følte meg så fresh. Da jeg ble litt eldre så dabber interessen av litt, for min mor fant opp rare ting så jeg ikke skulle druknes i parfyme. Men etter å ha kjøpt en Gucci pour homme så begynte interessen å komme tilbake igjen.

    Et år senere så begynte jeg å få god kontakt med Raymond som er daglig leder av dekanten, han hadde også interesse for parfymer, men på et helt annet nivå enn det hadde på den tiden. I den spede begynnelsen av Dekanten så sendte han meg testere for å sjekke kvaliteten av defusere, flasker osv. og det fikk meg helt hekta på parfymer igjen. Siden da har jeg hatt en liten finger med i spillet ved nettsidedesign, samt designet logoen til Dekanten. Om jeg skal være helt nøytral og se vekk fra mitt bekjentskap til Raymond, så syns jeg Dekanten er et fantastisk tilbud for de som vil teste en parfyme før de kjøper, og for de som bruker lite av en parfyme hvor det er økonomisk lurere å ha en dekant fremfor en helflaske.

    Jeg har jo med tiden fått en tydelig smak for parfymer. For meg så har Creed blitt en bauta i min signaturlukt. Enten det er Aventus eller Bois Du Portugal så er Creed en absolutt favoritt for meg. Jeg syns måten de kombinerer dufter på passer utmerket for meg og mine preferanser innen parfyme. Mange sier de ikke holder lenge på huden, men for meg så holder en Creed parfyme gjerne en hel dag uten å måtte ta på mer, så jeg tror at Creed er en parfyme man må kle, og jeg føler meg heldig som kler de fantastiske duftene Creed produserer!

    Den gleden jeg kjenner av å finne en ny parfyme syns jeg alle burde føle på, og da håper jeg Dekanten er like behjelpelig som det har vært for meg!
    Tilbake til artikler

    Legg igjen en kommentar

    Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.